Scule de mesterit


Conditii de Utilizare

Preturile NU contin TVA.

Costurile pentru transportul produselor sunt suporate de către client.

Condiţii de utilizare site web

Acest site web ("Site-ul") este publicat şi întreţinut de Brio-Bit SRL.
Utilizând Site-ul, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această notă juridică ("Condiţii de utilizare site web").

Dacă nu sunteţi de acord cu Condiţiile de utilizare, vă rugăm să nu folosiţi Site-ul. Periodic, putem schimba sau modifica prezentele Condiţii de utilizare. Prin urmare, vă recomandăm să vizitaţi această pagină de fiecare dată când accesaţi Site-ul. în cazul în care continuaţi să utilizaţi Site-ul după ce am schimbat sau modificat prezentele Condiţii de utilizare, înseamnă că sunteţi de asemenea de acord cu noile condiţii de utilizare.

Toate materialele, incluzând toate imaginile, software-ul, textul şi elementele grafice, butoanele, cuvintele cheie, meta-tag-urile (Conţinutul) incluse în Site sunt protejate de drepturi de autor în conformitate cu legile naţionale şi tratatele internaţionale.

Mărcile, logo-urile şi simbolurile companiei afişate pe Site fac obiectul dreptului de marcă comercială şi altor drepturi ale Brio-Bit sau ale furnizorilor conţinutului acestuia. Nu puteţi utiliza Conţinutul decât în modul prevăzut aici. Încălcarea acestor condiţii poate constitui o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală ale noastre sau ale furnizorilor noştri de conţinut, iar Brio-Bit sau furnizorii acesteia de conţinut pot fi nevoiţi să iniţieze acţiuni în justiţie pentru a proteja aceste drepturi.

Conţinutul poate fi vizualizat şi tipărit, iar documentele din cadrul acestuia pot fi distribuite, cu condiţia ca respectivele documente să fie utilizate doar în scopuri personale informative şi necomerciale şi cu condiţia de a se face referire la Brio-Bit ori de câte ori este utilizat documentul. Nu puteţi schimba, modifica, vinde sau transmite nici o parte a Site-ului.

Nici Brio-Bit, nici persoanele care ne-au ajutat să creăm, producem, livrăm şi/sau întreţinem Site-ul nu sunt răspunzătoare de orice daune care pot surveni în urma utilizării Site-ului de către dumneavoastră. Acestea includ daune directe, accidentale, indirecte sau daune-interese şi onorarii ale avocaţilor, ce apar în urma accesării sau utilizării Site-ului de către dumneavoastră.
Prin urmare, sunteţi pe deplin răspunzători de consecinţele utilizării Site-ului.

Sunteţi de acord să asiguraţi, protejaţi şi exoneraţi Brio-Bit, furnizorii, proprietarii şi beneficiarii de licenţă de şi împotriva oricăror şi tuturor răspunderilor, reclamaţiilor şi cheltuielilor, incluzând orice onorarii ale avocaţilor, în legătură cu orice reclamaţi decurgând din orice încălcare de către dumneavoastră a prezentelor Condiţii de utilizare, a declaraţiilor, garanţiilor şi angajamentelor menţionate mai sus.

Au fost depuse toate eforturile pentru a se asigura acurateţea informaţiilor de pe Site. Cu toate acestea, având în vedere natura suportului şi riscurile de întrerupere, răspunderea este exclusă.

În cazul în care întâmpinaţi orice fel de probleme cu Site-ul, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la office@briobit.ro

Preţurile NU conţin TVA .

Costul pentru returnarea produselor este suportat de către client.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.167.230.68
Copyright © 2018 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit