Scule de mesterit


Conditii de Utilizare

Prețurile NU conțin TVA.

Costurile pentru transportul produselor sunt suporate de catre client.

Brio-Bit SRL a luat la cunoștința de aplicarea prevederilor Regulamentului UE 2016/679 și va completa condițiile de vânzare  dupa cum urmeaza:

Datele clienților ce au caracter personal, vor fi folosite numai în scopul furnizarii produselor comandate și se stocheaza, în condiții de securitate, în arhiva și baza electronica de date a societații, pe o perioada de 10 ani, în conformitate cu prevederile Legii Arhivei nr.16/1996 și a Codului Fiscal.

In cazul în care Bri-Bit SRL intenționeaza sa prelucreze datele cu caracter personal, conținute în comanda dvs., în alt scop decât cel pentru care au fost obținute, se va solicita consimțamântul clienților sau se va informa, dupa caz, conform prevederilor art.13, al.1, lit.f, din Regulamentul UE 2016/679, al Parlamentului European.

Prezentul acord reprezinta voința parților, și face parte integranta din comanda dvs. de cumparare.

Condiții de utilizare site web

Acest site web ("Site-ul") este publicat și întreșinut de Brio-Bit SRL.
Utilizând Site-ul, sunteti de acord cu termenii și condițiile prezentate în aceasta nota juridica ("Conditii de utilizare site web").

Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu folosiți Site-ul. Periodic, putem schimba sau modifica prezentele Condiții de utilizare. Prin urmare, va recomandam sa vizitați aceasta pagina de fiecare data când accesați Site-ul. în cazul în care continuați sa utilizați Site-ul dupa ce am schimbat sau modificat prezentele Condiții de utilizare, înseamna ca sunteți de asemenea de acord cu noile condiții de utilizare.

Toate materialele, incluzând toate imaginile, software-ul, textul și elementele grafice, butoanele, cuvintele cheie, meta-tag-urile (Conținutul) incluse în Site sunt protejate de drepturi de autor în conformitate cu legile naționale și tratatele internaționale.

Marcile, logo-urile și simbolurile companiei afișate pe Site fac obiectul dreptului de marca comerciala și altor drepturi ale Brio-Bit sau ale furnizorilor conținutului acestuia. Nu puteți utiliza Conținutul decât în modul prevazut aici. Încalcarea acestor condiții poate constitui o încalcare a drepturilor de proprietate intelectuale ale noastre sau ale furnizorilor noștri de conținut, iar Brio-Bit sau furnizorii acesteia de conținut pot fi nevoiți sa inițieze acțiuni în justiție pentru a proteja aceste drepturi.

Conținutul poate fi vizualizat și tiparit, iar documentele din cadrul acestuia pot fi distribuite, cu condiția ca respectivele documente sa fie utilizate doar în scopuri personale informative și necomerciale și respectând condiția de a se face referire la Brio-Bit ori de câte ori este utilizat documentul. Nu puteți schimba, modifica, vinde sau transmite nici o parte a Site-ului.

Nici Brio-Bit, nici persoanele care ne-au ajutat sa cream, producem, livram și/sau întreținem Site-ul nu sunt raspunzatoare de orice daune care pot surveni în urma utilizarii Site-ului de catre dumneavoastra. Acestea includ daune directe, accidentale, indirecte sau daune-interese și onorarii ale avocaților, ce apar în urma accesarii sau utilizarii Site-ului de catre dumneavoastra.
Prin urmare, sunteți pe deplin raspunzatori de consecințele utilizarii Site-ului.

Sunteți de acord sa asigurați, protejați și exonerați Brio-Bit, furnizorii, proprietarii și beneficiarii de licența de și împotriva oricaror și tuturor raspunderilor, reclamațiilor și cheltuielilor, incluzând orice onorarii ale avocaților, în legatura cu orice reclamații decurgând din orice încalcare de catre dumneavoastra a prezentelor Condiții de utilizare, a declarațiilor, garanțiilor și angajamentelor menționate mai sus.

Au fost depuse toate eforturile pentru a se asigura acuratețea informațiilor de pe Site. Cu toate acestea, având în vedere natura suportului și riscurile de întrerupere, raspunderea este exclusa.

În cazul în care întâmpinați orice fel de probleme cu Site-ul, va rugam sa trimiteți un e-mail la office@briobit.ro

Prețurile NU conțin TVA .

 

Costul pentru returnarea produselor este suportat de catre client.

 

Back
Copyright © 2021 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit