Talon cadou Intrebari frecvente

Valorificare Certificate cadou

Dacă primiti Talon cadou prin email, ce contine detalii de la cine v-a trimis Talon cadou, impreuna cu un mesaj scurt de la el. E-mail va contine Talon cadou Cod rascumparare. Este probabil o idee bună să salvati acest e-mail pentru referințe viitoare. Puteti acum valorifica acest Talon cadou intr-unu din cele doua moduri:

1. Făcând clic pe linkul conținut în e-mail în acest scop expres. Aceasta vă va duce la pagina valorificare Talon cadou. Apoi vi se va solicita să creați un cont înainte ca Talon cadou să fie validat și plasat în soldul Talon cadou. Apoi, puteți utiliza suma pentru a cumpăra orice articol din magazinul nostru.

2. În timpul procesului de checkout, pe aceeași pagină în care selectați o metodă de plată, va exista o casetă pentru a introduce un Cod rascumparare. Introduceti Cod rascumparare aici și faceți clic pe butonul Valorificare. Codul va fi validat și suma va fi adăugată la soldul Talon cadou. Apoi, puteți utiliza suma pentru a cumpăra orice articol din magazinul nostru..

Va rog introduceti Talon cadou codul de valorificare:
Adresa dvs. de IP este: 44.211.22.31
Copyright © 2022 BrioBit. Intretinut de BrioBit