Certificat Cadou FAQ

Răscumpărare Certificate cadou

Dacă primești un Certificat Cadou prin e-mail, va conține detalii despre cine l-a trimis Certificat Cadou, împreună cu un scurt mesaj de la el. Mail-ul va contine si Certificat Cadou Cod răscumpărare. Este probabil o idee bună să păstrați acest e-mail pentru referințe viitoare. Acum puteți răscumpăra Certificat Cadou în una din două moduri:

1. Făcând clic pe linkul conținut în e-mail în acest scop expres. Acest lucru vă va duce la pagina de răscumpărare Certificat Cadou. Apoi vi se va solicita a creea un cont înainte ca Certificat Cadou să fie validat și plasat în soldul dvs. de Certificat Cadou. Apoi, puteți utiliza suma pentru a cumpăra orice articol din magazinul nostru.

2. În timpul procesului de plată pe aceeași pagină în care selectați o metodă de plată, va exista o casetă pentru a introduce Cod răscumpărare. Introduceti Cod răscumpărare și faceți clic pe butonul Valorificați. Codul va fi validat și suma adăugată în soldul dvs. de Certificat Cadou. Acum puteți utiliza suma pentru a cumpăra orice articol din magazinul nostru.

Va rugam introduceti Certificat Cadou Cod răscumpărare:
Adresa dvs. IP este: 44.201.97.224
Copyright © 2024 BRIO-BIT SRL. Bazat pe Zen Cart