Scule de mesterit


Cum cumpar

  • Alegeti produsele

Folosind meniul din stânga, navigaţi prin categoriile de produse sau lista producătorilor. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveste dorinţelor dvs., introduceţi cantitatea dorită şi apoi apăsaţi pe butonul pentru a-l adauga în coşul de cumpărături.
  • Cosul de cumpărături

Veţi fi direcţionat în pagina coşului de cumpărături, unde aveşi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaşi cantitatea produselor pe care intenţionati să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

După ce veţi apasa butonul , sistemul vă direcţionează spre pagina de înregistrare.

  • Date personale

Completaţi-vă datele personale în formularul din pagină.
  • Detalii livrare

Selectaţi din lista de adrese disponibile adresa la care doriţi să vă fie livrată comanda. Dacă doriţi livrarea la o altă adresă completaţi formularul "modifică adresa". Daca aveţi de comunicat alte detalii privind livrarea produselor, completaţi câmpul "Instrucţiuni speciale sau detalii comandă".
  • Informaţii despre plată

In aceasta pagină aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plată. Aveţi de ales între plata cu ordin de plată şi plata ramburs. Pentru a putea continua, trebuie să citiţi "Termeni şi Condiţii". Dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii, puteţi finaliza comanda. Dacă doriţi o altă adresă de facturare completaţi formularul "modifică adresa".

Important: Pentru a se putea emite Factura Fiscală, vă rugăm să introduceţi în câmpul "Instrucţiuni speciale sau detalii comandă":

Pentru persoane fizice:
- Serie/Numar BI/CI,

Pentru persoane juridice:
- Nr. Reg. Comertului
- CUI/CIF
- IBAN
- Banca
  • Confirmarea comenzii
Ultimul pas în finalizarea comenzii este verificarea tuturor datelor introduse de dumneavoastră şi modificarea acestora acolo unde se impune.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apăsaţi butonul . Imediat veţi primi, la adresa de mail cu care v-aţi înregistrat, confirmarea înregistrarii acestei comenzi.

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm la adresa de mail: suport@briobit.ro

Back
IP-ul dumneavoastra este: 178.157.87.1
Copyright © 2018 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit