Scule de mesterit


De aici puteti descarca desenele tehnice.

Masinile sunt alcatuite dintr-un numar mai mare sau mai mic de piese independente, aflate intr-o legatura constructiva si functionala. Aceste piese separate poarta numele de repereEle se pot grupa astfel incat sa determine parti complexe ale obiectului initial, independente din punct de vedere functional, numite subansamble
Desenul de ansamblu este reprezentarea grafica a unui complex de piese care, asamblate intr-un anumit mod, alcatuiesc o masina. Desenul de ansamblu indica atat pozitia reciproca a pieselor componente, cat si modul de functionare al ansamblului. In desenul de ansamblu nu sunt determinate complet nici forma si nici dimensiunile fiecarei piese componente.
 
Makita

>>> Descarca <<<

Garantie

Produsul care în perioada de garanție prezintã defecte de material sau de fabricație va fi înlocuit cu altul nou în termen de maxim 15(cincisprezece) zile. Piesa care face obiectul unei cereri de garanție va fi însoțită de dovada montării într-un service autorizat BOSCH. (http://www.bosch-professional.com/ro/ro/dl/dealerlocator/dealerslist/)

Etapele înlocuirii unui rotor:

  1. Verificare carcasă, rulmenți, manșoane, pinioane, arbore, stator, suport perii, întrerupător și cabluri;
  2. Curățarea pieselor mobile;
  3. Asamblarea într-un mediu curat, fără impurități, nisip, pietriș, șpan;
  4. Înlocuirea periilor;
  5. Asigurarea ungerii corecte prin lubrefianți corespunzãtori, 1605430003;
  6. Respectarea valorilor de testare.

 

In cazul în care nu se respectã una dintre etape, termenul de garantie este de 15 zile.

 

Back
Copyright © 2019 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit