Scule de mesterit


SPRAY VASELINA ALBA 400ml

20,83 Lei

Spray cu vaselina

Vaselina Alba creaza o lubrifiere si o protectie indelungata. Vaselina Alba poate fi aplicata ca lubrifiant cu vaselina pe rulmenti supusi la sarcini mari, pe lagare si ghidaje ale utilajelor. Totusi, aceasta se poate aplica si ca lubrifiant pe o perioada indelungata. Prelungeste intervalele dupa care lubrifierea devine necesara si asigura o functionare mai indelungata a angrenajelor cu mentenanta costisitoare, cu mai putine defectiuni si reparatii.

BENEFICII

  • Rezista timp indelungat la apa sarata; Rezista la temperaturi de la -30˚C la +120˚C (numai pe perioade scurte de timp); Previne formarea ruginei; Aderenta excelenta; Reduce costurile de intretinere si lubrifiere prin reducerea numarului de defectiuni si reparatii.

DOMENII DE APLICARE

Vaselina Alba este recomandata pentru lubrifierea lagarelor de alunecare, a rulmentilor cu role si a lagarelor oscilante supuse la sarcini mari, precum si a lagarelor si ghidajelor utilajelor folosite in industrie, in constructia de masini si de ambarcatiuni, precum si in intretinerea utilajelor folosite in industrie si agricultura.

CULOARE Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Termen de valabilitate
Depozitati la temperaturi intre +5°C si +25°C. Termenul de valabilitate al produsului este de 12 luni de la data fabricatiei, daca este stocat conform recomandarilor, in ambalajul original nedesigilat.
 
Descarca fisa tehnica.

Sold Out
  • Model: WG 171
  • Greutate: 0.5kg
  • 0 Stoc
  • Produs de: Den Braven


Acest produs a fost adaugat in catalog la data de 24 septembrie 2016.

IP-ul dumneavoastra este: 3.80.55.37
Copyright © 2019 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit