Scule de mesterit


Livrare & Retur

 

  •  Prețurile NU conțin TVA. Costul transportului este de 15 lei prin Poșta Română și de 25 lei prin Fun Courier. 
  •   Livrarea se face în intervalul 1(una) - 7(șapte) zile funcție de evoluția stocurilor.
  •   In cazul in care acest termen este depășit vă contactăm pentru confirmare.
  •  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private în sectorul comunicațiilor electronice  Brio-Bit Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoana. Scopul colectării datelor este livrarea produselor dorite. Nu sunteți obligat(a) să furnizați datele, acestea fiind necesare livrării mărfii. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către operator și nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Bri-Bit Srl.
  • Art.4 OG. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţa. Comerciantul trebuie să transmită consumatorului, în scris sau pe un alt suport de informații durabil, la dispoziția sau accesibil acestuia, în timp util, în perioada executării contractului, conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterală, pentru cazurile prevazute în prezenta ordonantă, sub forma clauzei următoare: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalitati si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Consumatorul poate denunța unilateral contractul la distanța, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalitați și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnarea produselor. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii lor de către consumator. In cazul în care comerciantul a omis să transmită consumatorului informațiile prevazute la art.4, termenul pentru denunțarea unilaterală a contractului este de 90 de zile și începe să curgă, pentru produse, de la data primirii de către consumator.
  • Pentru a putea beneficia de aceasta prevedere va trebui să păstrati ambalajul original al produselor. Pentru consumabile, de ex.: burghie, pânze ferăstrau, abrazive, adezivi, acumulatori, baterii, etc., prevederile ordonanței nu sunt valabile.

 

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.162.165.158
Copyright © 2018 BrioBit.

BrioBit.ro - Scule de mesterit